Om Sara (svenska)

Sara Bern – Certifierad Avancerad EFT terapeut och coach

Redan som amatör hjälpte Sara sina barn att knacka bort sina allergier (födoämnesöverkänsligheter). Detta efter det att hon själv blivit hjälpt av en EFT terapeut med att knacka bort sina egna födoämnesöverkänsligheter. Det tog i hennes fall endast en EFT session.

Sara blev totalt fascinerad och slukade all information som fanns att få under någon vecka innan hon experiementerade på barnens allergier.  Det tog 2 veckor så var Maria frisk. Efter en månad var David frisk, och efter ca tre månader var Helena fri  från sina överkänsligheter också.

Innan denna nyfunna frihet var det mellan 15-20 ämnen vardera som de var tvungen att undvika för att slippa klåda, våldsam buksmärta, hudutslag, sömnstörningar och aggressivitet. När vi alla med EFTs hjälp blivit av med våra känslomässiga obehag kopplade till överkänsligheterna, så försvann också själva överkänsligheterna.

Certified EFT practitionerSara är utbildad och certifierad Advanced EFT & MET Practitioner av Kjell och Ann-Sofie Forsberg, AAMETs utbildare. Hon har gått TTT Trauma Tapping utbildning. Hon är dessutom Framgångskonsult, certifierad av LifeSuccess Productions i USA. Innan detta har hon en civilingenjörsutbildning i Datateknik från Luleå Tekniska Högskola, Chalmers och Universidad De Salamanca, Spanien.

Sara är också styrelseledamot i EFT förbundet – Yrkesförbundet för EFT och knackningsmetoder.

Denna bakgrund leder till att Sara har de bästa förutsättningarna att ge dig en gedigen förståelse om vad EFT är, och hur det faktiskt kan vara möjligt att få de anmärkningsvärda resultat som EFT ofta ger, både ur en vetenskaplig och en filosofisk synvinkel.

Mer om Sara bakgrund ser du på LinkedIn: se.linkedin.com/in/sarabern/sv